Det här året har passerat med raketfart, allt från att vår lilla Leonore kommit till världen och att vi haft riksdagsval till VM i fotboll som hölls i Brasilien. Vårt nyårslöfte för precis ett år sedan var att bli mer miljövänliga, bli ännu bättre på att ta hand om våra underbara medarbetare och att ni, våra kunder ska vara mer nöjda med vår service och våra hushållsnära tjänster.

När det kommer till miljöfrågan har vi lyckats dra ner på antalet körda mil trots att vi växt, dessutom har vi valt bort icke-miljövänliga städmetoder som vi ersatt med bättre metoder som även visat sig ge bättre resultat. Vi har utbildat vår personal och värnat om dem vilket lett till att vi maximerat deras motivation samtidigt som vi lärt ut de detaljer som förebygger kroppsskador. Och till sist, när det kommer till er, våra kunder har ni i år varit ännu mer nöjda än det föregående året. I år har ni våra kunder rekommenderat oss mer än någonsin.

Vi vill tacka er alla, både medarbetare och kunder för ett fantastiskt år, utan er skulle det inte finns några Rena Hem.