Anlita oss

Rena hem

Tryggt, Personligt & Flexibelt

Vi på Rena Hem erbjuder ett brett urval av hushållsnära tjänster utav hög kvalitet. Vårt arbete bedrivs med stort engagemang och på goda villkor för alla våra medarbetare. Vi vill att våra medarbetare ska trivas på jobbet, och att våra kunder ska vara nöjda med resultatet. Vi är en auktoriserade serviceentreprenör i Almega, något som vi starkt strävar efter att fortsätta vara!

Hembesök
När du anlitar oss på Rena Hem så börjar vi alltid med ett hembesök där vi noggrant går igenom dina behov.
Vad har du för önskemål? Hur ser just ditt hem ut? Vad är det för golv? Hur ofta och när vill du att vi ska städa?
Sedan tar vi fram ett förslag på den lösning som vi tror skulle passa just dig bäst, för att sedan introducera en av våra medarbetare i ditt hem.

Leverans av tjänst
När du tecknat avtal med Rena Hem är vårt mål att börja leverera tjänsten omgående enligt överenskommelse. Hemservicen levereras genom att samma personal utför den regelbundna städningen ute hos dig som kund. Detta generar i en trygghet både för våra anställda och för dig som kund.

För att du alltid ska få din hemservice levererad kan det i enstaka fall hända att en vikarie kommer hem till dig då vår personal är på semester eller vid sjukdom. Detta får du alltid information om då det sker. Alla våra medarbetare har samma utbildning och tillgång till samma instruktioner och information om just ditt hem.

Säkerhet
Din trygghet och säkerhet är viktigt för oss då ditt hem är vår arbetsplats.Vi har fasta rutiner hur vi hanterar nycklar, larmkoder och andra personliga uppgifter. Rena Hem har de  ansvarsförsäkringar som krävs för att skydda vår personal och som ersätter eventuell skada på egendom i ditt hem.

Kollektivavtal & Utbildning
All vår personal internutbildas här hos oss på Rena Hem. Här lär vi ut våra arbetsrutiner och hur vi arbetar på bästa sätt med hänsyn på ergonomi och miljö. Vår personal är trygg i sin anställning då vi har kollektivavtal genom Kommunal och på så sätt finns det tydliga riktlinjer för alla att följa.