Miljötänk

Rena hem

Grönt är skönt..

Vi på Rena Hem arbetar ständigt tradgardför att uppfylla och följa de miljökrav som ställs på oss. Vi har utarbetade miljöpolicys som vi ständigt följer och arbetar efter.

Rena Hem är ett SFRO auktoriserat städföretag samt Auktoriserad serviceentreprenör i Almega, som båda ställer krav om miljön. Årligen testas vi för att se om vi uppfyller kraven som ställs för att behålla certifieringarna.

I vår städning använder vi oss utav Microfiber. Att arbeta med Microfiber är både effektivt och miljövänligt! Vid användning av Microfiber behövs varken mycket vatten eller kemikalier. Microfiber är ett material med unika egenskaper, materialet är hållbart och har en lång livslängd. Den speciella delningen av fibrerna gör den överlägsen att lösgöra smuts och absorbera vätska.  Microfiber moppen och trasorna kan tvättas 100-tals gånger. Vi strävar efter att använda miljöanpassade kemikalier och arbetssätt i vårt arbete och alla våra tjänstebilar är miljöklassificerade och har ett lågt koldioxidutsläpp