Tjänster

Rena hem

Rena Hem är mer än ett städföretag, vi har ett brett urval utav hög kvalitet.

Inget hem är det andra likt! I ett hem är man i behov av strykning och tvättning, medan i ett annat hem behövs det fokus på själva städningen. För att kunna uppfylla kundens behov har vi ett stort utbud av hushållsnära tjänster, med allt från städning och tvättning till trädgårdsskötsel.

Tjänsterna erbjuds i abonnemangsform och oftast en gång per vecka, varannan vecka eller en gång per månad men vi utför även engångsuppdrag och diverse extrajobb.

Vi har även andra tjänster såsom byggstädning, flyttstädning, fönsterputs och för företag och föreningar erbjuder vi kontorsstädning och trappstädning.

Vi vill att du kan känna dig trygg när du anlitar oss på Rena Hem. Därför har vi har ordentliga säkerhetsrutiner och kvalitetsgarantier, och som kund har du en nära kontakt med oss på Rena Hem.

Kontakta oss gärna så berättar vi mer om våra tjänster!

 

VÅRA TJÄNSTER I KORTHET:

 1. Byggstädning

  Har du renoverat din bostad och behöver en rejäl städning efteråt? Vi hjälper dig bli av med byggdamm och smuts!

 2. Flyttservice

  Rena Hem´s Flyttservice har med sina erfarenheter i branschen utvecklats till en flexibel och konkurrensanpassad flyttfirma med bred kompetens. Vi har under våra verksamma år åtagit oss allt från den enklaste transport till mycket avancerade monteringsjobb.Vi har fokuserat oss på privatpersoner och företag. Vår Ambition är att alltid möta kunder med största respekt och service.
  Välkommen!

 3. Flyttstädning

  Visst kan det vara skönt att slippa åtminstone flyttstädningen när det är dags att flytta? Vid flyttstädning så garanterar vi att du lämnar över ett hem som är skinande rent från golv till tak.

 4. Fönsterputs

  Fönsterputs är inte det lättaste inom städning och är också tidskrävande. Vi har erfarna fönsterputsare och hjälper dig att få glasklara fönster!

 5. Kontorsstädning

  Du som är småföretagare kanske inte känner dig bekväm med att gå till någon av de stora städfirmorna. Rena Hem erbjuder skräddarsydd och professionell kontorsstädning oavsett storlek på kontoret. Kontakta oss för mer information!

 6. Storstädning

  Varje nytt uppdrag inleds med en storstädning, som är en grundligare städning som ofta utförs av fler än en person. Här går man igenom hela boendet från golv till tak. Till exempel rengöring av ugn, mikrovågsugn och ventilationer, torkar lister, rengör väggar i badrum och torkar uppe på skåp och garderober etc.

 7. Strykning

  Trött på tiden vid strykbrädan? Låt strykningen i ditt hem bli en del av din regelbundna veckostädning.

 8. Trappstädning

  Ett rent trapphus bidrar till ökad trivsel för alla boende i huset. Genom regelbunden städning hålls ditt trapphus rent och fint, samt minskar behovet av underhåll!

  För oss är det viktigt att kunden vet när städningen utförs, och därför utförs trappstädningen på bestämd tid genom ett tydligt städschema.

 9. Trädgårdsskötsel

  Behöver du komma iordning och snygga till ute i trädgården? Vi hjälper till att klippa gräsmattan, kratta löv eller beskära träd och buskar. Välkommen att kontakta oss för mer information!

 10. Tvättning

  Har du en överfull tvättstuga? Vi hjälper er att tvätta, torka och vika tvätten.

 11. Veckostädning

  Den återkommande städningen kallas veckostädning. Det är du som tillsammans med Rena Hem bestämmer vilka rum i din bostad som ska ingå, och vad som ska göras. I veckostädningen ingår normalt dammtorkning, dammsugning och moppning av golv. Dessutom rengör vi badrum och kök. Du kan också välja att låta tvättning eller strykning ingå i din veckostädning.

 12. Snöskottning

  Mycket snö på uppfarten? Snöskottning är något som är fysiskt krävande. Låt oss ta hand om din snöskottning och skona ryggen din!