Flyttservice

Rena hem

Spara din tid och energi åt den nya bostaden

Att flytta till ett nytt boende är kul och spännande, men också stor belastning eftersom det tar mycket tid och energi i anspråk. Det är många arbetsuppgifter som ska utföras och det är svårt att få tiden att räcka till. Då är Rena Hem din perfekta partner.

Rena Hem erbjuder en högklassig flyttservice till fördelaktiga priser. Du sparar både tid och energi och kan ägna dig helt åt den nya bostaden. Eftersom vi även är en städfirma kan vi även inkludera flyttstädning i tjänsten så att du får ett komplett flyttservicepaket.

För att boka oss som flytthjälp – hör av dig till oss direkt så hjälper vi dig så fort vi kan! Självklart kan du även kontakta om du har några frågor om vår flyttservice.

  1. Hur går det till?
    Vi arbetar lite olika beroende på hur omfattande flytten är. Om bohaget är lite mindre, utan riktigt stora möbler eller pianon, tar Rena Hem hand om allt med vår egen personal. Detsamma gäller om det bara är en del möbler som ska flyttas. Kontakta oss och berätta mer om vad du behöver hjälp med så kan vi lämna prisuppgifter. Därefter bokar vi in ett datum och en tid.

    Om det är ett större hus eller lägenhet med en hel del både tunga och stora möbler så har vi ett samarbete med Stadsbudskontoret. Då bokar Stadsbudskontoret in ett hembesök med er och går igenom allt som ska flyttas.

    Du som kund bestämmer sedan om vi ska packa allt åt er eller om ni vill ha flyttkartonger från oss så att ni kan packa ner allt själva. När allt är överenskommet så lämnar vi ett pris och efter att kunden godkänt detta bokar vi in både tid och datum för flytten.

    Rena hems flyttservice är en populär tjänst, eftersom den kan anpassas i detalj så att du får hjälp med precis allt eller bara delar av flytten. Passa gärna på att boka flyttstädning av oss på samma gång. Vi lämnar garanti på flyttstädningen som innebär att vi besiktar tillsammans med köparen och får ett godkännande, alternativt åtgärdar eventuella problem snarast.

För mer information, se våra prislistor och kontakta oss.