Fönsterputs

Rena hem

Att putsa fönster är både svårt och tidskrävande

FonsterputsAtt tvätta fönster är inte helt enkelt – inte om man vill ha dem ordentligt rena utan att de får ränder eller blir flammiga. Många tror att man kan ta lite fönsterputs som finns på sprayflaska och använda en trasa att torka med, men så är det inte!

Rena fönster skapar trivsel

Nyputsade fönster ser inte bara trevligare ut, de släpper också in mer ljus och skapar en trivsam inomhusmiljö.

Vi erbjuder professionella fönsterputsare med lång erfarenhet. Vi prissätter beroende på hur dina fönster ser ut: Har de 2, 4 eller kanske 6 sidor? Har de spröjs eller inte? Om ja, kan man ta bort dem? Öppnas de utåt eller inåt? Vi går helt enkelt igenom kundens fönster och därefter får vi fram ett pris. Material och medel till fönsterputsningen ingår i priset.

Att tänka på inför fönsterputsningen:

  • Ta undan det som finns i fönstren och på fönsterbrädorna, exempelvis blommor, lampor, gardiner m.m. som kan vara i vägen.
  • Ta fram eventuella nycklar som behövs för att öppna upp fönstren eller altandörrar.
  • Om höga fönster finns ber vi er ta fram stege (om ni saknar stege kan vi ordna en stege).

Observera: Tvätt av fönsterbleck på utsidan och foder runt omkring ingår inte i en standard fönsterputs. Vill man att vi torkar dem så tillkommer det som en extra beställning.

Vid bokning av fönsterputs finns reservation för eventuell avbokning pga. dåligt väder, såsom hård vind och kraftigt regn eller snöfall.

Beställ gärna återkommande fönsterputsning av oss så ser vi till att dina fönster alltid är i god kondition. Vi erbjuder alla våra tjänster i abonnemangsform, men utför även engångsuppdrag. Rena Hem erbjuder fönsterputsning åt både privatpersoner och företag. För mer information kontakta oss gärna!