Trädgårdsskötsel

Rena hem

Klippa gräsmattan, kratta löv eller rensa ogräs?

SlideFör den som inte har så gröna fingrar eller ett speciellt stort intresse för trädgårdsskötsel kan det vara skönt att lämna över sysslorna till någon annan. Rena Hem kan hjälpa dig med i stort sett alla tjänster som har med din trädgård att göra.

Du kan läsa mer om de olika tjänsterna vi erbjuder nedan. Har du andra förfrågningar eller förslag är det bara kontakta oss så ser vi om det går att lösa!

 1. Klippning av gräsmatta
  Vi erbjuder både kontinuerlig klippning under säsongen och enstaka uppdrag. När man anlitar oss för det förstnämnda håller vi koll åt er och ser till att er gräsmatta alltid är i gott skick – vi vattnar och klipper efter behov.

  Antingen kan du som kund välja att tillhandahålla din egen maskin som vi använder vid varje tillfälle eller så står Rena hem för gräsklipparen vid varje klippning.

 2. Beskära träd
  Att klippa och beskära träd kan vara ett riktigt komplicerat uppdrag om man inte känner till hur och var på trädet eller växten man ska klippa. Vår personal har både erfarenhet och kompetens för detta och gör det efter önskemål från dig så att du får det precis som du vill. Vi kommer ut till dig och lämnar en offert enligt önskemål och arbetets omfattning.

 3. Rensa ogräs, klippa ner och snygga till häckar
  Ogräs är den klassiska fienden för en trädgårdsägare. Även om det inte är särskilt komplicerat att få ordning på är det väldigt tidsödande, så det är många som gärna slipper. Anlita oss istället så får du tid över till annat! Även i det här fallet kommer vi ut och tittar på trädgården och lämnar en offert baserad på storleken.
  Att klippa ner eller snygga till häcken kan vara ett desto mer invecklat arbete, men hos Rena hem finns kompetensen för att uppnå ett perfekt resultat.
 4. Plantering
  För den som vill utöka i trädgården med lite nykomlingar erbjuder vi även plantering som tjänst. Vi planterar allt ifrån små blommor och växter till större buskar och träd.
 5. Krattning av löv
  Spara på ryggen och lämnar över lövkrattningen till oss! Vi kommer och krattar bort alla löv när hösten börjar lida mot sitt slut och innan första snön kommer. Vi samlar ihop allt i miljövänliga påsar och transporterar till närmaste återvinningsstation.

För mer information, se våra prislistor och kontakta oss.